Erasmus Hakkında Her Şey Etkinliği Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Hukuk Ve Münazara Kulübü ve Psikoloji Kulübü ile ortak olarak 14 Aralık 2022 Çarşamba günü 15.30'daki Erasmus Hakkında Her Şey adlı etkinlikte Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nden Nejla Türkdoğan ve Oğuzhan Köse; Erasmus Programı öğrencilerinden Burak Çolak ve Hatice Şahin ağırlandı. Nejla Türkdoğan ve Oğuzhan Köse öğrencilere Erasmus Programına katılım sürecini anlatırken öğrencilerimiz Burak Çolak ve Hatice Şahin deneyimleriyle sorulara cevap verdi. Etkinlik bitişinde iki öğrenciye iki aylık speaking kursu, iki öğrenciye yabancı dil kuru ve katılımın sağlayan herkese yüzde on indirim hediye edildi. Kariyer ve kişisel gelişim için büyük öneme sahip bu etkinliğe yoğun katılımım sağlandı.