Yalova Üniversitesi    hukuk@yalova.edu.tr 0226 815 51 00

Öğrencimiz Antalya Diplomasi Forumunda Üniversitemizi Temsil Etti

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Dışişleri Bakanlığınca 1-3 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Antalya Diplomasi Forumuna, fakültemiz öğrenci temsilcisi Umut Berkay Polat davet alarak katılım sağladı.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen forumda Devlet ve Hükümet Başkanları, Bakanlar, diplomatlar, iş insanları, akademisyenler ile düşünce kuruluşları, gençlik ve medya temsilcileri geniş kapsamlı "Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak" ana teması üzerinde farklı kıta ve konuları içeren toplantılarda biraraya geldi.

Dört gün süren forumda öğrenciler pek çok hükümet ve devlet başkanları, bakanlar ve diplomatlar ile tanışma fırsatı elde ederek diplomasi alanında kariyerlerine gelişim sağladı.