ÜÇ DERS SINAVLARI (2020-2021 YAZ OKULU SONRASI)

BAŞVURU TARİHLERİ: 23-24  Eylül 2021

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ: Başvuru formu doldurularak Dekanlık makamına teslim edilmeli veya elektronik ortamda yalovahukukogrenciisleri@gmail.com  adresine e-posta ile gönderilmelidir.

BAŞVURU FORMU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.

/Uploads/hukuk/files/%c3%9c%c3%a7%20Ders%20Onay%20Formu%20(1).doc

SINAV TARİHLERİ: 27-28 EYLÜL 2021 (Sınava girecek öğrenci listesi ve sınav programı 24 Eylül 2021 Cuma günü ilan edilecektir.)

NOT-1: Sınavlar yüzyüze yapılacaktır.

NOT-2: Güz yarıyılı veya bahar yarıyılı sonunda tüm derslerin devam şartını yerine getirdiği halde, herhangi bir dönemde FF, FD veya BZ notu aldığı en fazla üç dersten dolayı veya bütün derslerden geçer not aldığı halde gerekli ağırlıklı not ortalamasını sağlayamadığı için mezun olamayan öğrencilere, DC veya DD notu aldığı en fazla üç dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde üç ders sınav hakkı tanınır. Ancak bu sınav sonucunda alacağı not ile ağırlıklı genel not ortalamasını 2.00’ye yükseltemeyecek öğrenciye üç ders sınav hakkı tanınmaz.