"Hayatta Hiçbir Şey İçin Geç değildir” Adlı Etkinlik Hakkında

Yalova Üniversitesi Hukuk Topluluğu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Sn. Doç. Dr. Özcan GÜNERGÖK'ün katılımlarıyla “Hayatta hiçbir şey için geç değildir” adlı etkinliklerini 20.10.21 tarihinde gerçekleştirdiler.

Sn. Doç. Dr. Özcan GÜNERGÖK  etkinliğe katılanlara lise,üniversite ve çalışma hayatından verdiği kesitlerle hayatta hiçbir şey için geç olmadığını, içimizde inanç bulunduğu müddetçe her yaşta hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimize dair öğütlerde bulundu. Ayrıca yabancı dil öğreniminin hukuk fakültesi öğrencileri için ne kadar önemli olduğundan, hukuk fakültesi mezunlarının hangi alanlarda çalışabileceğinden bahsedip katılımcıları aydınlattı.

Etkinliğe katılımlarından dolayı Sn. Doç. Dr. Özcan GÜNERGÖK’e ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.