Fakültemiz Kulüp Etkinlikleri

FAKÜLTEMİZ KULÜP ETKİNLİKLERİ

Yalova Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Hukuk Topluluğu Kulübü, 27.12.2016 tarihinde düzenlediği , İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Abuzer KENDİGELEN’in katılımıyla oluşturduğu “ Kıymetli Evrak Hukukunda Güncel Gelişmeler ve Sorunlar” adlı konferans ile Türkiye’nin en iyi hukuk sitelerinden biri olan “TÜRKİYE HUKUK” sitesindeki “Yılın Hukuk Projesi Yarışması”na katılmış ve ön elemeyi geçip Yılın Hukuk Projesi Adayı olmaya hak kazanmıştır. Yalova Üniversitesi’ni ve Yalova’yı en iyi şekilde temsil ederek güçlü rakipleri , Galatasaray Üniversitesi , Marmara Üniversitesi , Bilkent Üniversitesi , Bahçeşehir Üniversitesi , Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi , Türk Alman Üniversitesi ,İstanbul Kültür Üniversitesi  ile yarışmaya devam etmektedir.

Bu vesileyle Hukuk Topluluğu Kulübü mensuplarını ve Hukuk Topluluğu’nun danışman öğretim elemanı Araş. Gör. Ufuk DEMİRKAN’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

BİLGİ:http://www.turkiyehukuk.org/kiymetli-evrak-hukukunda-guncel-gelismeler-sorunlar-yalova-universitesi-hukuk-toplulugu/

HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI